Amazon kindle libros descargar ipad CLAUS I LUCAS

CLAUS I LUCAS de AGOTA KRISTOF

Amazon kindle libros descargar ipad CLAUS I LUCAS

Descargar CLAUS I LUCAS PDF

Ficha técnica

  • CLAUS I LUCAS
  • AGOTA KRISTOF
  • Número de páginas: 424
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788416743841
  • Editorial: AMSTERDAM LLIBRES
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratis

Amazon kindle libros descargar ipad CLAUS I LUCAS

Overview

Un clàssic modern. Una lliçó d’escriptura. Una lectura memorable
i devastadora.Els bessons Claus i Lucas viuen en un país ocupat per forces estrangeres. Són enviats a una ciutat fronterera, fugint de la Guerra—una guerra—, que s’apropa al seu final. La seva àvia, una dona cruel i abjecta que viu en una caseta ruïnosa dels afores, els acollirà de mala gana. Els nois respondran a les penalitats practicant una sèrie d’exercicis amb l’objectiu de fer suportable l’insuportable: el fred, la gana, el dolor, la guerra. Anotaran els seus progressos en un quadern escolar i esdevindran uns mestres precoços i impassibles en l’art de sobreviure.
Així s’inicia la trilogia de Claus i Lucas, d’Agota Kristof, formada per El gran quadern, La prova i La tercera mentida, que Amsterdam Llibres recupera en aquest volum amb traducció de Sergi Pàmies. Aquestes tres novel·les configuren una de les al·legories més torbadores i inquietants sobre l’Europa de la Segona Guerra Mundial, la de la Guerra Freda i la de les revolucions de 1989. Però no tan sols això. Pocs escriptors han arribat tan lluny com Kristof en l’exploració de la identitat, la crueltat, la solitud i la mentida. Escrita amb desapassionada precisió, Claus i Lucas és una freda ganivetada de la qual el lector no acabarà de refer-se mai.
«Ja ho he escrit. Ho he escrit tot. Tot…

ePub Recomendados:
Rapidshare trivia ebook download Star Wars: Galaxy's Edge: The Official Black Spire Outpost Cookbook (English literature) 9781683837985 read pdf,
Búsqueda de libros electrónicos y descargas gratuitas de libros electrónicos CONQUISTADA (EL CLUB BASTION 8) 9788408140474 pdf,
Ebooks gratuits télécharger le format pdf de l'ordinateur Un cri sous la glace in French pdf,
Book audio download Plunder of Gor by John Norman (English literature) site,

Næste indlæg

Free pc ebooks download Gertie Sews Jiffy Dresses: A Modern Guide to Stitch-and-Wear Vintage Patterns You Can Make in an Afternoon by Gretchen Hirsch 9781419732348